Βιβλίο Επισκεπτών

Αφήσετε το μήνυμά σας

Ευχαριστούμε για το μήνυμα! Σύντομα θα δημοσιυθεί σε αυτή την σελίδα.

Χατζή Κ.

07/03/2012

Μπράβο.! Πολύ καλή δουλειά!

Γιάννης Μούντριχας

09/04/2012

Κωνσταντίνα σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε εσένα και στην οικογένειά σου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Χρυσούλα Ανδρέα

26/03/2012

Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά! Ανεξάντλητη πηγή όμορφων συναισθημάτων και νοσταλγίας (ακόμα και για μας τους νεότερους) οι φωτογραφίες και το γενεαλογικό δέντρο… Ευχαριστούμε πολύ!!

Γιάννης Μούντριχας

09/04/2012

Ευχαριστώ πολύ. Τα καλά λόγια τα έχουμε όλοι ανάγκη για να συνεχίσουμε. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΡΗΓΑΣ

26/03/2012

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ

Γιάννης Μούντριχας

09/04/2012

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Μπορούμε να τα λέμε πιο ταχτικά, να συζητάμε για θέματα του χωριού μας και όχι μόνο, να λέμε τις απόψεις μας, να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε και να γίνουμε σιγά-σιγά πολλοί. Η σελίδα είναι στη διάθεση όλων. Γειά σου και σου εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΣΟΣ

22/04/2012

Φίλε και ξάδερφε Γιάννη. Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Καμιά φορά τα συναισθήματα είναι τόσο γρήγορα και έντονα που δύσκολα γίνονται λέξεις. Μπερδεύονται συνωστίζονται και καταλήγουν να γίνουν ένας κόμπος στο λαιμό και ένα δάκρυ στο μάγουλο. Τι να σου πω; «ΜΠΡΑΒΟ»; Το θεωρώ πολύ λίγο. «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ»; Είναι κάτι που εξυπακούεται. «ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ίσως θα ήταν το καλύτερο. Έγραψες τη γέννηση και την ιστορία του Αγιώργη και θα σε γράψει η ιστορία του Αγιώργη. Τέλεσες ένα μόνιμο μνημόσυνο με όλη τη σημασία της λέξης. Κάθε φορά που μπαίνω στο «ΑΓΙΩΡΓΗΤΑΤΣΙ» κάνω, μέσα από το δικό σου μεράκι, το δικό μου μνημόσυνο στους συγχωριανούς που έχουν φύγει, στους συγγενείς μου, στους γονείς μου. Ξέρω ότι δε σου αρέσουν τα παχιά λόγια αλλά απ’ την άλλη τα θεωρώ απαραίτητα και αναγκαία για κάθε δημιουργό. Όχι μόνο ως επιβράβευση, αλλά και ως εφόδια για να συνεχίσει, κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα κάνεις. Με απεριόριστη εκτίμηση για το έργο σου αλλά και πολύ αγάπη.

Ο εξάδελφος σου, Γεώργιος Βάσσος

Γιάννης Μούντριχας

23/04/2012

Γιώργη. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι λόγια “κοπλιμέντα”. Γιατί να το κάνεις άλλωστε; Επειδή έχεις περάσει από τέτοιες εργασίες και διαδικασίες με την μακρόχρονη συμμετοχή σου σαν πρόεδρος του Συλλόγου, μπορείς να καταλάβεις ( και καταλαβαίνεις πολλά ). Θα τα ξαναπούμε σύντομα, γιατί και απόψε έχω να κάνω πολλή δουλειά. Να είσαι καλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή σου. Με την ευκαιρία το “Αγιωργητάτσι” εύχεται σε όλους του Γιώργηδες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Για το ΠΑΣΧΑ δεν είχαμε ευχές, γιατί όπως είπαμε ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι.

Ανώνυμος

05/05/2012

Εξαιρετική δουλειά! Οι πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτό το site είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας. Ευχαριστούμε πολύ που τις μοιράζεσαι μαζί μας.

Γιάννης Μούντριχας

08/05/2012

Φίλε-συγχωριανέ-επισκέπτη ή όπως αλλιώς θέλεις, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό θα βρεις και άλλες πληροφορίες.

Αιδινης Δημητριος

06/05/2012

Φοβερη δουλεια.Συγχαρητηρια σε ολους!!!!

Γιάννης Μούντριχας

08/05/2012

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ. Μπορεί η απάντηση να είναι στερεότυπη, αλλά είναι μέσα από την καρδιά μου. Κάθε φορά που διαβάζω τα καλά σχόλια, παίρνω δύναμη για να συνεχίσω. Είναι τώρα σε επεξεργασία μία καινούρια εργασία. Μόλις τελειώσει θα αναρτηθεί και αυτή και θα την δεις. Λίγη υπομονή.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΒΑΣΣΟΣ

17/05/2012

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑ ΔΙΕΘΕΣΑ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ .ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ …..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ( ΜΕΤΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΕΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ. ΜΕ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΒΑΣΣΟΣ (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΣΙ)

Γιάννης Μούντριχας

23/05/2012

Αχ ρε Βαγγέλη Γιαννουλάτσι, όπως σωστά γράφεις. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση με τα τόσα καλά λόγια που γράφεις για το Αγιωργητάτσι. Ότι κάνω, το κάνω γιατί μου αρέσει, γιατί αγαπάω το χωριό μας και ότι έχει σχέση με αυτό και γιατί θέλω ότι κάνω να το μοιράζομαι με όλους τους Αγιωργήτες, ώστε στο τέλος να είναι όλα δικά μας και όχι μόνο δικά μου. Σε λίγο καιρό θα “βγει” κάτι καινούριο. Λίγη υπομονή. Πόσες φορές ρε Βαγγέλη νοιώθω και εγώ αυτό που πολύ σωστά γράφεις “… ΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ “. Έρχονται στιγμές που μετά από κοπιαστική δουλειά που κάνω με αυτά τα θέματα, (κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες που έχει ησυχία), βρίσκομαι τόσο πολύ κοντά με τα πρόσωπα και την εποχή τους, που μου ξεφεύγει και λέω σε μερικούς….. καλησπέρα. Μετά βέβαια κοιτάζω γύρω μου και λέω μέσα μου με ανακούφιση. “Ευτυχώς που δεν με βλέπει και δεν με ακούει κανένας. Μόνο όταν το ζεις καταλαβαίνεις….. Καληνύχτα Βαγγέλη και σε ευχαριστώ πολύ.

ΒΑΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΣΙ)

01/08/2012

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ..!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ..ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ..!! ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΝΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

ΒΑΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Γιάννης Μούντριχας

01/08/2012

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος

01/08/2012

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να γράψω κολακευτικά σχόλεια για το έργο σου. Προσπαθείς να βγάλεις όλα τα αισθήματα της ψυχής σου σχετικά με το χωριό και αυτό φαίνεται απο την Ψηλή Ράχη. Εγώ θα πώ, μακάρι να έχεις την διάθεση να συνεχίσεις. Μην στέκεσαι σε αυτούς που προσπαθούν με κακέκτυπα αντίγραφα να κλέψουν απο την αίγλη της αναγνώρισης και του θαυμασμού, για την ποιότητα της δουλειάς σου. Ξέρεις ότι χωρίς ψυχή, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει. Εσύ με έναν δίσκο απο του μπάρμπα- Βαγγέλη μπορεί να ταξιδεύεις με τις ώρες και κάποιοι να ψάχνουν σύρμα να τον κάνουνε κούλουρο. Κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει, γιατί μπορεί να λές ότι σου αρέσει αυτό που κάνεις να το μοιράζεσαι, όμως αυτό που μοιράζεσαι είναι το αποτέλεσμα. Η διαδικασία -ευτυχώς- είναι μόνο για σένα και το σαράκι τρέφεται απο την δική σου ψυχή.

Γιάννης Μούντριχας

01/08/2012

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν προσπαθείς να με κολακεύσεις. Μην θεωρήσεις ότι και εγώ προσπαθώ να σε κολακεύσω, αλλά από ότι φαίνεται ξέρεις και έχεις “πιάσει” το θέμα από όλες του τις πλευρές. Είσαι μέσα που λέμε. Τι να κάνουμε; Έχουμε κάποιους “ εισαγώμενους νεοσσούς” που… Θα περιμένουμε να δούμε.

Ανώνυμος

04/08/2012

Ισως, πρέπει να ξεκινήσει κανείς από τον Μπαμπινιώτη, για να θυμηθεί ή να μάθει τι σημαίνει πολιτισμός γενικότερα και λαογραφία ειδικότερα. Αλλιώς, δεν μπορώ να εξηγήσω την προσπάθεια πολιτιστικών φορέων να αντιγράψουν και να μιμηθούν, με πενιχρά μέχρι τώρα αποτελέσματα, το τεράστιο έργο σου όταν μάλιστα γνωρίζω πάρα-πολύ καλά, ότι είναι στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε χρήση, αναφέροντας όπως συμβαίνει παγκόσμια, την πηγή. Γνωρίζεις και γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι αν το έργο σου και το site μέσα από το οποίο το προβάλεις έφερε άλλο όνομα, θα είχε τύχει άλλης αντιμετώπισης και άλλης παρουσίασης. Τα καλά λόγια που ακούς και οι καλές κριτικές που εισπράττεις από ορισμένες βέβαια πλευρές οφείλονται απλά στην αξία του έργου. Γνωρίζεις και γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι αν ορισμένοι κατάφερναν (ίσως αυτό προσπαθούν) να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο, θα το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση για να απαλλαγούν επιτέλους από σένα. Απλά δεν γνωρίζουν ότι αυτά τα έργα δεν είναι τεχνικές γνώσεις που αναμφίβολα έχουν, δεν είναι κόπος και χρόνος, που αναμφίβολα θα διαθέσουν ,αλλά είναι κατάθεση ψυχής και μεράκι. Ατέλειωτο μεράκι… και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα σκεφτεί κάποιος, δηλαδή δεν έχουν το δικαίωμα να δημιουργήσουν αντίστοιχα site από εδώ και πέρα άλλοι; Για το κάθε φυσικό πρόσωπο η απάντηση (εφόσον τηρηθούν οι νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας ) είναι αυτονόητα ναι. Συμβαίνει το ίδιο όμως και για πολιτιστικούς φορείς; Κατά την άποψή μου, απόλυτα όχι, γιατί ο ρόλος και ο σκοπός ενός πολιτιστικού φορέα είναι να αναδείξει το έργο των μελών του και όχι να το αντιγράψει.

Γιάννης Μούντριχας

07/08/2012

Φίλε επισκέπτη, μάλλον Αγιωργήτη, έχουν περάσει από το μυαλό μου και συνεχίζουν να περνάνε, τον τελευταίο καιρό μάλιστα εντονώτερα, όλα αυτά που γράφεις. Δεν έχω επιδιώξει και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνω κάτι για την προσωπική μου προβολή. Ότι κάνω το κάνω γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και γιατί θέλω να μοιράζομαι αυτά που έχω με όλους τους συγχωριανούς μας. Πιστεύω ότι η προσπάθεια της “αντιγραφής” δεν είναι με απόφαση του Δ.Σ. ,αλλά προσπάθεια ενός, άντε δύο το πολύ μελών από αυτό. Στο Σχολείο (που τυχαίνει να το ξέρω αρκετά καλά) αντιγραφή κάνει αυτός που καταλαβαίνει ότι υστερεί και προσπαθεί αντιγράφοντας να αναρριχηθεί. Ίσως είναι και εδώ κάπως έτσι. Εγώ πάντως συνεχίζω σα να μην συμβαίνει τίποτα. Θα δώσω στο Σύλλογο (όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα) 100 περίπου νέες φωτογραφίες για να τις εκθέσουν στα φετεινα Αρτεμίσια και…θα περιμένουμε να δούμε.

Ανώνυμος

12/08/2012

εξαιρετική εργασία “Τα Αλώνια του χωριού”. Συγχαρητήρια!

Γιάννης Μούντριχας

14/08/2012

Σε ευχαριστώ πολύ για το σύντομο, αλλά πολύ θετικό για μένα μήνυμα. Να είσαι πάντα καλά.

Ανώνυμος

07/12/2012

Με μιά λέξη απλή με μεγάλη αξία………..ΤΕΛΕΙΟ Θα έπρεπε ο καθένας να γονατίσει μπροστα σε αυτην την προσπάθεια με ευλάβεια. Τι να πω, ειμαι βαθύτατα συγκηνημένος, ειχα πολλά χρόνια να έρθω στον τόπο που γεννήθηκα, ξαναγύρισα εκεί πίσω στο σχολείο μου που είχε 125 παιδιά, με την πρώτη δασκάλα που ήρθε στο Χωριό μας την Κα Αρετή, και τον δάσκαλο τον Παν. Αϊδινη. Θα ήθελα να πω πολλά αλλά ένας κόμπος στο λαιμό μου κόβει την ανάσα, και τα δάκρυα δεν με αφήνουν να δω καθαρά. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορει να υπάρξει Άνθρωπος που να μην θαυμάσει αυτήν την τεράστια προσπάθεια που έχεις κάνει, και που συνεχιζεις να προσφέρεις. Θα ήταν ευχής έργο να υπήρχαν πολλοί που θα συμπαραστέκονται μαζί σου σε αυτήν την προσπάθεια, και όχι σαν απλοί μιμητές αυτης της τεράστιας προσπάθειας και προσφοράς που έχεις κάνει και που συνεχίζεις να κάνεις Θα ήθελα να βρίσκομαι συχνότερα στο Χωριό μου, αλλά αρκετά βλέπεις οι αποστάσεις δεν αφήνουν να έρχονται όλα όπως τα θέλουμε Θα το πω ακομα για φορά! ΑΞΙΟΣ για το λειτούργημα (γιατι αυτό είναι) που κάνεις

Γιάννης Μούντριχας

08/12/2012

Και ποιός δεν θέλει να ακούει, ή να διαβάζει για τον εαυτό του καλά λόγια. Για αυτά λοιπόν τα καλά λόγια σε ευχαριστώ πολύ. Προσπαθώ όλα αυτά τα χρόνια να καταγράψω όσα πιο πολλά μπορώ για το χωρίο μας και να τα μοιραστώ με όλους εσάς, που αγαπάτε όσο και εγώ, αυτό το χωριό. Ικανοποιούμαι που βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν την προσπάθεια που χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά (και άλλα πολλά που έχω υποσχεθεί ότι θα ακολουθήσουν). Ο κόμπος στο λαιμό και τα δάκρυα μου λένε πολλά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΣΟΣ

06/01/2013

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ….ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ , ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ . ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΣΟΥ.

Γιάννης Μούντριχας

11/01/2013

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τα καλά σου λόγια. Εγώ τουλάχιστον τα έχω ανάγκη και παίρνω δύναμη για να συνεχίσω. Είσαι από τους πολύ λίγους , που έχει δει και διαβάσει και τις εργασίες που έχουν αναρτηθεί στο agiorgitatsi, αλλά και πολλά άλλα από αυτά, που όπως σωστά γράφεις έχω στο σεντούκι μου. Όλα όσα κάνω, όπως έχω πει και έχω γράψει πολλές φορές, τα κάνω γιατί μου αρέσει και γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχω ή ξέρω κάτι εγώ και δεν τα ξέρουν όλοι οι Αγιωργήτες. Θέλω να τα μοιράζομαι όλα με όλους. Τώρα αν θα με γράψει ή δεν θα με γράψει η ιστορία, είναι δική της ιστορία. Είναι το τελευταίο που σκέφτομαι και για το οποίο δεν χαλάω θερμίδες. Άλλωστε εσύ ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν θέλει και πολύ αντί να σε γράψει η ιστορία να σε γράψουν στα κατάστιχα. Την δουλειά μας λοιπόν και η ζωή συνεχίζεται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΣΟΣ

13/02/2013

ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΕΙΣ ΜΠΕΝΩ ΞΑΝΑ ΜΠΕΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ

Γιάννης Μούντριχας

13/02/2013

Είναι γεγονός ότι δεν βλέπεις νέα εργασία, γιατί όλο τον τελευταίο καιρό έχω “μπλέξει” με τις φωτογραφίες. Τις ξανακάνω μία - μία από την αρχή. Τους αλλάζω και την εμφάνιση, αλλά κυρίως γράφω κάτω από την κάθε φωτογραφία ένα ομοιόμορφο κείμενο σε όλες. Προσπαθώ να καταγράψω όλους όσους γνωρίζω από την κάθε φωτογραφία, για να έχουν κάποια αξία μετά από λίγα ή από πολλά χρόνια. Ζητάω συνέχεια βοήθεια από άτομα που μπορεί να γνωρίζουν κάποιους, αλλά τίποτα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να μου πεις και την γνώμη σου, αλλά και αν γνωρίζεις και κανέναν που δεν τον έχω γράψει. Έχω τελειώσει σχεδόν με τις εκκλησίας, τους γάμους, τα βαφτίσια και το Πάσχα. Να φανταστείς ότι αυτές που έχω κάνει είναι καμιά εκατοστή και όλες οι φωτογραφίες που πρέπει να κάνω είναι γύρω στις χίλιες διακόσιες. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Πότε θα τελειώσουν ένας θεός το ξέρει. Πάντως έχω και λίγα καλά νέα. Κοντεύω να τελειώσω με ένα άλλο θέμα με το οποίο ασχολούμαι στα ενδιάμεσα κενά που έχω. Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΣΟΣ

25/04/2013

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΙΩΡΓHΤΗ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΩΡΓΗΤΕΣ. ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΠΕΡAIΤΕΡΩ “ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ”. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ BΡΕ ΓΙΑΝΝΗ [που σου ελεγε κι Τζιμης]. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛ. ΡΗΓΑΣ

24/12/2013

ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΣ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ … ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…..

Υ.Σ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ

ΔΕΣΠΟIΝΑ ΠΑΛΛΗ

22/02/2014

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!

Γιάννης Μούντριχας

26/02/2014

Δέσποινα σε ευχαριστώ πολύ. Κάνω ότι μπορώ για το όμορφο χωριό μας, όπως πολύ σωστά είπες και εσύ. Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, θέλω να ζητήσω από σένα, αλλά και από όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας, να μου στέλνετε τις όποιες μεταβολές έχουν γίνει στα γενεαλογικά σας δένδρα, για να τα ενημερώνω και εγώ. Και παλιές φωτογραφίες της οικογένειάς σας αν υπάρχουν, μπορείτε να μου τις στέλνετε.

ΑΪΔΙΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

28/02/2014

ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝΤΡΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ.

Γιάννης Μούντριχας

02/03/2014

Αγαπητέ συγχωριανέ; Θανάση. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Για κάθε επικοινωνία μαζί μου, που μπορεί να μην θέλεις να την βλέπουν όλοι, πρέπει να κάνεις “κλικ” στο τετραγωνάκι που γράφει “ἑπικοινωνία”. Εκεί γράφεις τα στοιχεία σου, το mail σου και ότι άλλο εσύ θέλεις, χωρίς να το βλέπει κανένας. Έτσι μπορείς να μου στείλεις φωτογραφίες για να τις βάλουμε στο γενεαλογικό σου δένδρο το όνομα του νέου μέλους της οικογένειάς σου και ότι άλλο εσύ θέλεις.

Στο τετραγωνάκι που γράφει “βιβλίο επισκεπτών”, την επικοινωνία και όλα τα σχόλια που κάνετε για το agiorgitatsi, τα βλέπουν όλοι. Μπορείτε επίσης να κάνετε σχόλια και κριτική και μεταξύ σας.

Πάλλη Κυριακουλα

10/03/2014

καλησπερα σαϛ με λενε Πάλλη Κυριακουλα θελω να εκφρασω το ποσο με εχει ενθουσιασει ολο αυτο που εχετε κανει.Ειναι μοναδικο συγκινιτικο καταπληκτικο!!! Χιλια μπραβο!!!

Γιάννης Μούντριχας

11/03/2014

Κυριακούλα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι λίγο παράξενο να είμαστε από το ίδιο χωριό και να μην γνωριζόμαστε. Για να καταλάβω ποια είσαι, άνοιξα τα γενεαλογικά δένδρα και το έψαξα. Εκτός λοιπόν από αυτά που γράφεις και για τα οποία σε ευχαριστώ και πάλι, είναι και χρήσιμα, γιατί έστω και από μακριά μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι είμαστε.

Πάλλη Κυριακουλα

12/03/2014

Εμειϛ σε ευχαριστουμε για ολο αυτο το υπεροχο υλικο που μαζεψατε και χαρισατε σε ολουϛ τουϛ αγιωργιτεϛ.Απο την ημερα που το εμαθα το κοινοποιω σε ξαδερφια μου βρισκονται μακρυα που και εχουν ενθουσιαστει και αυτοι οπωϛ εγω!!Σαϛ συνχαιρω !καλο βραδυ

Γιώργος Ρήγας

16/03/2014

Συγχαρητηρια! Γιαννη ειμαστε δευτερα ξαδερφια, συμφωνα με το γενεολογικο μας δεντρο, αν και πρεπει να εχουμε μια σχετικη διαφορα ηλικιας. Ειμαι ο Γιωργος ο γιος του Βαγγελη του Ρηγα γιου της Κρεουζας κορης του Προκοπη του Μουντριχα. Πρεπει να αγαπας πολυ τον τοπο σου για να μπεις σε αυτη την διαδικασια. Σιγουρα εχει πολυ κοπο και χρονο. Ειχα ακουσα πολλα για το χωριο απο τον πατερα μου αλλα διαβασα ακομα περισσοτερα. Ειμαι απο τους αποστατες λογω αποστασης οντας στο Ηρακλειο της Κρητης. Οποτε επιστρεφω ομως στο χωριο θυμαμαι τα παιδικα χρονια εκει. Μακαρι να αξιωθουμε φετος το καλοκαιρι να ερθουμε.

Γιάννης Μούντριχας

16/03/2014

Γειά σου Γιώργο. Είδα τις παρατηρήσεις σου, για τις οποίες και σε ευχαριστώ πολύ. Σου απάντησα ήδη στο mail σου.

Το θέμα είναι, ότι εμείς οι Μουντριχαίοι, ή οι έλκοντες την καταγωγή από τους Μουντριχαίους, έχουμε καταγωγή από την Κρήτη. Άρα διάλεξε και πάρε που λένε. Και τα δύο είναι όμορφα.

Κανόνισε να έλθεις το καλοκαίρι στο Χωριό και σε παρακαλώ πολύ, μην το ξεχάσεις ποτέ σου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΡΗΓΑΣ

16/03/2014

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ………

Γιάννης Μούντριχας

17/03/2014

Μπράβο ρε Γιώργο. Να στέλνετε που και που κανένα μήνυμα για να τα λέμε.

Σε ευχαριστώ πολύ. Καλή σου νύχτα.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ

05/07/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!. ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Γιάννης Μούντριχας

10/07/2014

Κυρία Ελένη σας ευχαριστώ πολύ. Το Παπαδημητρίου της γιαγιάς σας, είναι ένας δεσμός συγγένειας που έχουμε. Ολίγον μακρινός μεν, αλλά δεν παύει να υπάρχει. Εάν διαβάσετε στο agiorgitatsi την εργασία για το θέατρο Παπαδημητρίου, θα καταλάβετε. Θέλω και εγώ πάρα πολύ να συναντηθούμε για να τα πούμε. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι. Γειά σας.

Βασιλική Δ. Αϊδίνη

04/03/2015

… και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το γεγονός πως μοιράζεστε όλες τις πληροφορίες που με τόσο μόχθο έχετε συγκεντρώσει. Στα δέντρα σας βρήκα την καταγωγή τόσο του παππού όσο και της γιαγιάς μου που ήταν και αυτή Αϊδίνη από το χωριό και ξαναείδα και τις παλιές φωτογραφίες που είχαμε κάποτε στο σπίτι. Ευχαριστώ επίσης την κα Πόπη Αν. Αϊδίνη που σας τις παραχώρησε (πρώτη εξαδέλφη του πατέρα μου την οποία δεν γνωρίζω προσωπικά). Οι ρίζες μας είναι πάντα σημαντικές, απλά δεν το αντιλαμβανόμαστε πάντα. Ευχαριστώ και πάλι.

Γιάννης Μούντριχας

31/03/2014

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ για τα καλά σου λόγια. Συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω. Πιστεύω να το ξέρεις, αλλά αν δεν το ξέρεις, μάθε ότι είμαστε και συγγενείς. Η γιαγία μου η Παρασκευή, με την γιαγιά την Καλλή ήταν αδελφές. Σας περιμένουμε στο χωριό ( ΣΑΣ και ΜΑΣ) για να το δείτε και από κοντά. Κάθε χρόνο, την περίοδο γύρω από τις 15 Αυγούστου, έχουμε τις γνωστές εκδηλώσεις “ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ”. Μπορείς να διαβάσεις (αφού μπαίνεις στο agiorgitatsi) το περιοδικό ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΑ ΝΕΑ,για να δεις τις εκδηλώσεις αυτές και οτιδήποτε άλλο σχετικό με το χωριό, που πιθανόν να σε ενδιαφέρει. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Βασιλική Δ. Αϊδίνη

04/05/2015

Παρότι είχα μελετήσει και το δέντρο της Καλλής δεν ήξερα ότι η γιαγιά σου ήταν η Παρασκευή. Είναι ωραίο να ανακαλύπτει κανείς συγγενείς. Και άλλο ένα ευχαριστώ γιατί η δουλειά σου έγινε αιτία να έρθω σε επαφή με την Πόπη. Θα επιδιώξω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή.

Βάσσου Γιωργος

31/12/2015

Χρόνια Πολλά σε σένα την οικογένεια σου και το αγιοργητατσι

Σπύρος Μούντριχας

06/07/2016

Τυχαία ανακάλυψα την Ιστοσελίδα σας και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλεία που έχετε κάνει καθώς και να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες μου έχετε μαζέψει. Θα προσπαθήσω να επισκεφτώ κάποια στιγμή το χωριό από το οποίο κατάγομαι και να το δείξω στα παιδιά μου.

Γεώργιος Πολυκάρπου Ρήγας.

22/07/2016

Μπράβο Γιάννη μας πλουτίζεις της γνώσις μας για τον τόπο μας που πολύ αγαπάμε. Όλα τα θέματα σου είναι εξαιρετικά συνέχισε γιατί διψάμε για γνώση του τόπου μας..

Γεώργιος Πολυκάρπου Ρήγας.

23/07/2016

Η τελευταία σου δουλειά Γιάννη, είναι πολύ καλή και το βίντεο για το λιγνιτωρυχείο στον Άγιο Λουκά .. Συνέχισε αξίζει ο κόπος σου πολύ…

Χρήστος Στάμος

24/12/2016

Γιάννη δεν σου κρύβω ότι ξεχνιέμαι με τις εργασίες σου ώρες. Είσαι απίθανος στη δουλειά σου. Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το 2017. Σου εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σημάνουν την γέννηση μιας ονειρεμένης για εσάς ζωής. Μακάρι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές. Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.

Γιάννης Μούντριχας

01/01/2017

Χρήστο σε ευχαριστώ πολὐ και ανταποδίδω με πολύ αγάπη όλες τις ευχές σου. Να είμαστε καλά, κυρίως τα παιδιά μας, αλλά και όλος ο κόσμος.

ΚΑΤΕΡΝΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ -ΜΠΑΧΑΡΑ

07/01/2016

Συγχαρητήρια !!!!! Εξαιρετική δουλειά !!!! Ιδιαιτέρως για την άριστη παρουσίαση μέσω του video της ιστορίας του χωριού. Επιστημονική εργασία παρουσιασμένη με τρόπο γλαφυρό, ευχάριστο και με χιούμορ. Η παρουσίαση των ιστορικών δεδομένων, των γενεαλογικών δέντρων και άλλων στοιχείων, αποτελεί ανεκτίμητο θησαυρό, που αξίζει να διατηρηθεί στην μνήμη όλων των επομένων γενεών. Σίγουρα απαιτήθηκαν άπειρες ώρες δουλειάς σας αλλά το αποτέλεσμα, σας ανταμείβει και σας δικαιώνει. Εύχομαι να παραδειγματιστούν και να προθυμοποιηθούν συμπατριώτες μας, ώστε να σας προσφέρουν ότι στοιχεία διαθέτουν για να εμπλουτίζετε το site συνεχώς …..Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.

Γιάννης Μούντριχας

07/01/2017

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν υπόσχομαι, αλλά κάθε μέρα προσπαθώ για να δημιουργήσω και να παρουσιάσω κάτι καινούριο. Όσο για τις ευχές σας, που μου γράψατε στο τέλος, λέω: Αμήν. Από το στόμα σας και στου Θεού τ’αφτί, που λένε. Καλή σας νύχτα.

Κωνσταντίνος Μπενέτος

27/02/2017

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο συνάδελφο Γιάννη Μούντριχα που είχε την έμπνευση και τη θέληση να ασχοληθεί με την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Αι-Γιώργη Ευβοίας. Χωριό προοδευτικό που έχει αναδείξει αξιόλογες προσωπικότητες σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το έργο το χαρακτηρίζει η επιμέλεια, η ποιότητα και η μεθοδικότητα, χωρίς να λείπει η αντικειμενικότητα και η αγάπη για τη γενέτειρά του. Δεν μπορώ παρά να δώσω τα ανυπόκριτα συγχαρητήριά μου στον αγαπητό συνάδελφο Γιάννη Μούντριχα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ π. Λυκειάρχης, π. Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γιάννης Μούντριχας

28/02/2017

Κύριε Μπενέτο. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σχόλια που γράψατε. Αποτελούν για μένα την καλύτερη παρότρυνση για να συνεχίσω και έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί προέρχονται από έναν άνθρωπο που υπηρέτησε από όλες σχεδόν τις θέσεις την εκπαίδευση. Γνωρίζει έτσι πολύ καλά, όσο λίγοι και μπορεί να αξιολογήσει τις προσπάθειές μου. Σε λίγο καιρό, ολοκληρώνω μία νέα εργασία για το Δημοτικό Σχολείο του χωριού μου, στο οποίο υπηρέτησε στην αρχή της δεκαετίας του 1930 και προσέφερε τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του και ο αείμνηστος πατέρας σας. Στην έρευνα που έκανα για την εργασία αυτή, ρώτησα πολλούς κατοίκους του χωριού μου, για το Δάσκαλο Βαγγέλη Μπενέτο από το Ρολόγι. Από όλους άκουσα τα καλύτερα λόγια, που θα τα δούμε λεπτομερώς, όταν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει η εργασία. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και σας εύχομαι ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Κώστας Ιωάννου Μούντριχας

29/06/2017

Γιάννη, πολύ καλή και εμπεριστατωμένη εργασία Χρησιμοποίησα χωρίς την άδειά σου,στην σελίδα μου στο FB, το pdf αρχείο που έχεις ανεβάσει στο διαδίκτυο. Ελπίζω να μη με μαλώσεις!

Γιάννης Μούντριχας

29/06/2017

Όχι ρε, τι είναι αυτά που λες. Καλά έκανες. Μόνο που δεν ξέρω, αν αυτό που χρησιμοποίησες είναι το τελευταίο ενημερωμένο. Κάνω συνεχώς ενημερώσεις και προσθήκες, αλλά δεν είναι εύκολο να τα ανεβάζω αμέσως στο internet. Περνάει κάμποσος καιρός και τα ανεβάζω κάποια στιγμή όλα μαζί. Καλή σου νύχτα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΑΓΙΑΣ

11/07/2017

Κύριε Μούντριχα

Είμαι κατάπληκτος για το πάθος και την αγάπη που εκδηλώνεται για το χωριό σας. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου, για την εξαιρετική εργασία που παρουσιάζετε εδώ σ’ αυτό το site. Τα θερμά συγχαρητήρια δεν αρκούν…Σας αξίζει σίγουρα μια πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση και ηθική ανταμοιβή. Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε γερός και δυνατός να συνεχίσετε το καταπληκτικό σας έργο.

Νίκος Πράγιας Άνω Ποταμία

Γιάννης Μούντριχας

13/07/2017

Κύριε Πράγια. Καταλάβατε ακριβώς αυτό που συμβαίνει. Το πάθος και αγάπη για το χωριό μου, όπως πολύ σωστά γράψατε, δημιούργησαν το agiorgitatsi και όλα όσα περιέχονται σε αυτό. Κάποιες περίοδοι, λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και της κούρασης, δεν έχω το χρόνο που θέλω, για να ασχοληθώ με τη σελίδα. Τα λόγια που γράψατε όμως , για τα οποία σας ευχαριστώ πολύ, είναι η ηθική ανταμοιβή και βοηθάνε πολύ για να αφήσω στην άκρη την κούραση και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και σας εύχομαι υγεία και ευτυχία.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΝΤΑΡΗΣ

16/10/2017

Θερμά συγχαρητήρια για την άρτια εργασία σου. Είσαι αξιέπαινος για τη μοναδική προσπάθειά σου να αναδείξεις με την εργασία σου τις ομορφιές του Αγιώργη. Φίλε Γιάννη, καταλαβαίνω ότι μέσα σου υπάρχει μια τεράστια νοσταλγία για το όμορφο χωριό μας, να ξέρεις όμως πως δεν είσαι μοναδικός. Το μέρος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε δεν ξεχνιέται ποτέ.!!!!!!!!

Γιάννης Μούντριχας

17/10/2017

Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ και εγώ για τα καλά σου λόγια. Κάθε μέρα που περνάει, προσπαθώ για κάτι νέο. Δεν υπόσχομαι, αλλά πιστεύω ότι οι εργασίες που ετοιμάζω θα είναι σημαντικές. Υπομονή όμως, γιατί χρειάζομαι αρκετό χρόνο.

ΑΙΔΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

08/11/2017

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΣΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Σταμάτης Μούντριχας

26/12/2017

Νομίζω πως δεν αρκούν τα συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά, τον χρόνο, τον κόπο, τα έξοδα, την μακροχρόνια και διαρκή αναζήτηση, για ένα θαυμαστό αποτέλεσμα. Πραγματικά, από όσες σελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο έχω επισκεφθεί -και δεν είναι λίγες- είμαι βέβαιος ότι είναι μακράν η καλύτερη. Δεν είναι η ούτως η άλλως πασιφανής αρτιότητα, η εγκυρότητα των ιστορικών στοιχείων, η εμπεριστατωμένη παράθεση τους και τα συμπεράσματα από την αντικειμενική τους μελέτη. Είναι το μεράκι,η αφοσίωση σ΄αυτό που κάνεις, που οφθαλμοφανώς γεμίζει την ψυχή σου. Το Αγιωργητάτσι είναι το λιμάνι της ψυχής σου και ευχαριστούμε πολύ που μας δίνεις το δικαίωμα να “δένουμε” κι εμείς, αφού έξω έχει φουρτούνα. Να είσαι καλά, να μοιράζεσαι τους κόπους της μελέτης σου μαζί μας. Είναι ευλογία.

Γιάννης Μούντριχας

26/12/2017

Σταμάτη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Θέλω να με έχει ο Θεός καλά, γιατί έχω ακόμα πολλά να μοιραστώ μαζί σας. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια και πολύ υπομονή. Ελπίζω να προλάβω και να τα καταφέρω.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

04/01/2018

καλησπερα σας. ονομαζομαι ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΙΝΟ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ, ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ)

Γιάννης Μούντριχας

06/01/2018

Κυρία Δημητρίου-Παπαμιχάλη, συμπλήρωσα με τα στοιχεία που μου στείλατε το γενεαλογικό σας δένδρο στα αρχεία μου. Σε λίγες μέρες θα το βάλω μαζί και με άλλα που έχω ετοιμάσει στο internet για να το δείτε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Θανάσης Αϊδίνης

12/09/2018

Τα συναισθήματα που μου γεννιούνται όταν βλέπω το τεράστιο, ανεπανάληπτο έργο σου, θέλω να επικοινωνώ μαζί σου για να γεμίζω χαρά και αγαλλίαση.

Θανάσης Αϊδίνης

15/09/2018

Την άκουσα όλη την εργασία σου. Το να πω ότι είναι πολύ σπουδαία είναι πολύ λίγο. Εκείνο που μου έρχεται, μετά τον μεγάλο θαυμασμό μου, είναι να σου πω ότι εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Να είσαι πάντα καλά για να κάνεις τέτοιες εργασίες που θα μείνουν στην αιωνιότητα.

Μπάμπης, Ρένα Καντάρης

16/09/2018

Τεράστιο έργο από ένα γνήσιο Αγιωργήτη, από ένα λάτρη της παράδοσης, από ένα λαμπρό επιστήμονα για τον οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι όλοι οι Αγιωργήτες. Εύγε φίλε Γιαννη !!!!

Γιάννης Μούντριχας

17/09/2018

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας για να επικοινωνήσετε μαζί μου. Αισθάνομαι με όσα γράφετε, ότι η δουλειά μου δεν πάει χαμένη και ότι προσφέρω και εγώ κάτι στο χωριό μας και στο νομό μας γενικότερα. Μακάρι να έκαναν το ίδιο με εσάς και μερικοί άλλοι. Αγιωργήτες και μη.